Νεκρός ο Κόλα - Διέφυγε και αναζητείται ο συνεργός του

2013-07-22 00:51


Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της καταδίωξης του συνεργού και θεωρούμενου ως υπαρχηγού της συμμορίας των Αλβανών δραπετών των Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα. Σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο που έπεσε νεκρός ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αλεξίσφαιρο γιλέκο του καταζητούμενου κακοποιού, ενώ τεράστια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του.

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο καθώς και ένα σακίδιο με τρόφιμα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, 600 μέτρα από το σημείο όπου έπεσε νεκρός τα ξημερώματα ο διαβόητος κακοποιός Μαριάν Κόλα.
Τα ευρήματα, θεωρούν οι αστυνομικοί, ότι ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος κατόρθωσε να διαφύγει, κατά την ένοπλη συμπλοκή με άνδρες της Αστυνομίας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, πιθανόν να έχει τραυματιστεί

Από τις 6 το απόγευμα, στην μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία επικεντρώνεται στα χωριά του Κάτω Ζαλόγγου, συμμετέχει και ένα υπερσύγχρονο ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.
πηγή:www.ethnos.gr